Ett sista skämt: Att lämna på ett högt tonläge

Innan jag tar farväl vill jag bjuda på ett sista skämt för att lämna er med ett leende på läpparna. Jag kommer aldrig glömma min första gång på scenen när jag insåg att jag liknade en rädd kanin i strålkastarljuset – nervös, osäker och beredd att hoppa av scenen vid minsta ljud. Men vet ni vad som är skillnaden mellan en rädd kanin och en stand-up komiker? En rädd kanin springer iväg när det blir läskigt, medan en stand-up komiker stannar kvar och skapar skratt mitt i kaoset!

Tack för att ni har följt med på min galna resa genom världen av stand-up comedy. Jag hoppas att ni har haft lika roligt att läsa den här boken som jag har haft att skriva den. Och kom ihåg, oavsett om ni är en komiker, en publikmedlem eller bara någon som älskar att skratta, så är livet som en stand-up komiker alltid fyllt med spänning, äventyr och en hel del galenskap. Så låt oss fortsätta att skratta tillsammans och göra världen till en roligare plats!

Tack och farväl, mina vänner. Jag ses på scenen!

Glöm inte att följa och prenumerera på våra kanaler!