Boka biljett till utvalda Standup-klubbar

  • Boka biljett!

    Comedy Nation has created a nation of laughter where comedians from all corners of the country come together to take the audience on a humorous journey. A place where laughter creates a community of joy.

  • Boka biljett!

    BIG BEN STAND UP är både den perfekta förfesten och den perfekta första dejten, eller bara en kväll med skratt för att ladda batterierna. Showen håller på i ungefär två timmar med en paus i mitten på 15 minuter. Efter showen kan kvällen fortsätta med fest i restaurangdelen med ett stort utbud av fantastiska cocktails och fräscha drinkar.

Utforska Sveriges bästa standup-scener

Upptäck Sveriges pulserande standup-scen genom våra anslutna klubbar. Vi är stolta över att presentera ett nätverk av standup-klubbar som representerar det bästa av svensk humor och underhållning.

Varje klubb i vår samling är unik och erbjuder en unik atmosfär och upplevelse för standup-entusiaster. Från intima källarlokaler till större arenor, är våra klubbar spridda över hela landet och välkomnar både etablerade komiker och lovande talanger på scenen.

Bläddra igenom vår lista av klubbar nedan för att hitta din nästa standup-upplevelse. Oavsett om du är ute efter en kväll fylld med skratt, en plats att upptäcka nya talanger eller en möjlighet att njuta av din favoritkomiker live på scenen, så har vi något för alla.

Ta del av vårt nätverk av standup-klubbar och upptäck varför standup fortsätter att vara en av Sveriges mest älskade former av underhållning. Välkommen till “VÅRA KLUBBAR” – din ingång till den spännande världen av svensk standup!

Fler klubbar i Standup-Sverige

  • Raw Comedy är inte bara en stand-up klubb - det är en upplevelse. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 2005 har vi stolt producerat några av de mest minnesvärda showerna i hela Sverige. Och nu är det din tur att vara en del av det!

  • Norra Brunn är sveriges just nu älsta standup klubb som ligger på Surbrunsgatan. Man kan säga att svensk stand up startade här. Ett viktigt steg i utvecklingen av svensk ståuppkomik var Stand Up Comedy Klubben, som hade premiär på Norra Brunn i oktober 1989. Här spelades tv-programmet Släng dig i brunnen in från år 1990 till år 1997.

Glöm inte att följa och prenumerera på våra kanaler!