Faq / Vanliga frågor

Faq / Vanliga frågor2024-06-17T10:09:46+02:00

FAQ / VANLIGA FRÅGOR

Vanliga frågor om att registrera din klubb på StandupSverige2024-06-26T16:45:57+02:00
 1. 🌟 Vanliga frågor (FAQ) om att registrera din klubb på StandupSverige 🌟Vad är syftet med att registrera min klubb hos StandupSverige? Att registrera din klubb hos StandupSverige låter oss hjälpa dig att marknadsföra dina evenemang, koppla dig med komiker och ge dig resurser och stöd för att lyfta din stand-up comedy till nya höjder.Hur registrerar jag min klubb hos StandupSverige? För att registrera din klubb, fyll i formuläret “Registrera din klubb” på vår webbplats med de nödvändiga uppgifterna och skicka in det. Vårt team kommer att granska din ansökan och återkomma till dig snarast.Vilken information behöver jag ange för registreringen? Du behöver ange klubbens namn, adress, stad, kontaktpersonens namn, kontaktmail, telefonnummer, webbplats (om det finns), en kort beskrivning av din klubb, typer av evenemang som anordnas och eventuell annan relevant information. Du kan också ladda upp din klubbs logotyp och ange länkar till sociala medier.

  Kostar det något att registrera min klubb? Nej, att registrera din klubb hos StandupSverige är helt gratis.

  Hur lång tid tar det att registrera min klubb? När du skickat in registreringsformuläret kommer vårt team att granska informationen. Detta tar vanligtvis 3-5 arbetsdagar. Du får ett bekräftelsemail när din klubb är registrerad, eller om vi behöver justera någon information.

  Kan jag uppdatera min klubbs information efter registreringen? Ja, om det sker några förändringar i din klubbs information kan du kontakta oss på support@standupsverige.se för att uppdatera dina uppgifter.

  Vad händer om jag har flera klubbar? Kan jag registrera alla? Ja, du kan registrera flera klubbar. Vänligen fyll i ett separat registreringsformulär för varje klubb.

  Hur kommer StandupSverige att marknadsföra min klubbs evenemang? StandupSverige kommer att visa dina evenemang på vår webbplats, våra sociala mediekanaler och i våra nyhetsbrev till vår community av stand-up comedy-entusiaster.

  Vem kan jag kontakta om jag har fler frågor om registreringsprocessen? Om du har fler frågor kan du kontakta oss på support@standupsverige.se eller ringa vår support på +46 123 456 789.

  Vad händer om min klubbs registrering inte accepteras? Om din klubbs registrering inte accepteras kommer vi att informera dig via mail om orsakerna till beslutet. Du kan åtgärda problemen och ansöka igen om det är tillämpligt.

Kan jag boka biljetter till standup-shower genom StandUp Sverige?2024-06-25T20:20:16+02:00

Ja, StandUp Sverige erbjuder möjligheten att boka biljetter till standupshower, vilket gör det enkelt att fördjupa sig i livekomediscenen.

Finns det information för både nya och erfarna komiker på StandUp Sverige?2024-05-30T23:56:13+02:00

Ja, StandUp Sverige erbjuder en rad information och lärandemöjligheter för både nya och erfarna komiker, vilket främjar en gemenskap av tillväxt och delning.

Vart kan man se stand-up?2024-05-30T23:56:40+02:00

Stand-up är en underhållningsform som sprider skratt och glädje över hela Sverige. Om du är sugen på att uppleva riktigt roliga stunder, finns det många platser där du kan se stand-up!
På StandUpSverige finns det flera populära stand-up-ställen. Här kan du njuta av professionella komiker och spännande nykomlingar som framträder med sitt bästa material.

Förutom klubbarna i storstäderna finns det även stand-up-klubbar och scener runt om i landet som erbjuder fantastiska upplevelser. Kolla in lokala klubbar och evenemang nära dig för att få en dos av ståupp-komik i din närhet.
Dessa klubbar erbjuder en unik atmosfär där du kan känna dig som en del av den varma och välkomnande stand-up-gemenskapen. Här bjuds det på humor i världsklass och minnen för livet.
Oavsett om du är en inbiten stand-up-fantast eller nyfiken på att upptäcka denna underhållande konstform, så finns det alltid en scen nära dig där du kan få skratta tills du gråter. Så varför inte ge dig själv den gåvan av skratt och ge dig ut på en stand-up-upplevelse som du sent kommer att glömma?

Hur anmäler jag mig för att köra stand up?2024-05-30T23:57:03+02:00

Vad roligt att du vill komma och köra på någon av StandUpSveriges klubbar!
Vi älska nya komiker men får just nu en överväldigande mängd ansökningar och prioriterar de komiker som hjälper oss att sprida StandUpSverige.se. Ju fler människor vi når, desto mer levande och spännande blir vår gemenskap och då kan vi också bjuda in fler nya komiker.
Så snälla, snälla, snälla dela vår hemsida och informationen om StandUpSverige på alla sätt du vill.
Gå därefter in och anmäl intresse att köra på någon av StandUpSveriges klubbar, under sektionen FÖR KOMIKER under länken ”Uppträda”.
Du få ett mail om vi har möjlighet att erbjuda en plats för dig att skina på vår scen.
Tack för ditt tålamod och förståelse. I väntan på svar från oss får du gärna gå in och läsa våra artiklar om tidigare kvällar och tips om StandUp.

Vad kostar standupen?2024-06-17T13:31:08+02:00

Inträdet varierar väldigt mycket från 0-190 :-/ person
Ju fler människor vi når, desto mer levande och spännande blir vår gemenskap och då kan vi också bjuda in fler komiker.
Därför har vi med jämna mellanrum ”kompis priser” och hoppas att så många som möjligt vill hjälpa oss att sprida
www.StandUpSverige.se
Så snälla, snälla, snälla dela gärna vår hemsida och informationen om StandUpSverige på alla sätt ni vill. Gå gärna in och läs våra artiklar om tidigare shower och tips om StandUp.

Hur kan jag bli en framgångsrik standup-komiker?2024-05-30T23:58:12+02:00

Att bli en framgångsrik standup-komiker kräver hårt arbete, dedikation och en passion för att underhålla. Det är viktigt att öva, skriva och framträda regelbundet samt att vara öppen för att lära sig och utvecklas som artist.
Gå gärna in och läs våra artiklar under FÖR KOMIKER om tidigare shower och tips om StandUp.

Vad kan jag förvänta mig på en standup-föreställning?2024-05-30T23:58:32+02:00

På en standup-föreställning kan du förvänta dig en mix av skarpa skämt, komiska observationer och underhållande berättelser från komiker på scenen. Varje föreställning är unik och erbjuder en möjlighet att skratta och ha kul tillsammans med andra.

Vilka är fördelarna med att delta i standup-evenemang?2024-05-30T23:58:58+02:00

Att delta i standup-evenemang ger dig möjlighet att skratta, koppla av och njuta av underhållning samtidigt som du stödjer och uppmuntrar lokala komiker. Det är också ett fantastiskt tillfälle att umgås med vänner och familj och skapa minnen som varar för livet.

Hur kan jag stödja StandUp Sverige?2024-05-30T23:59:52+02:00

Du kan stödja StandUp Sverige genom att delta i våra evenemang, köpa biljetter till standup-föreställningar, sprida information om oss på sociala medier och bidra till att skapa en levande och stöttande gemenskap för standup i Sverige.

Hur kan jag köpa biljetter till standup-klubbar som är anslutna till StandUp Sverige?2024-05-31T00:00:12+02:00

Du kan köpa biljetter till standup-klubbar som är anslutna till StandUp Sverige genom att besöka vår hemsida och använda vårt biljettbokningssystem. Vi tillhandahåller enkel åtkomst till biljetter till olika evenemang och föreställningar över hela landet.

Vilken information kan jag hitta på StandUp Sveriges hemsida?2024-05-31T00:00:48+02:00

På vår hemsida hittar du information om komiker, standup-klubbar, kommande evenemang och biljettförsäljning. Du kan även läsa artiklar om standup och ta del av nyheter och tips relaterade till standup-scenen i Sverige.

Vilka tjänster erbjuder StandUp Sverige?2024-05-31T00:01:24+02:00

StandUp Sverige erbjuder en plattform där komiker kan skapa profiler, marknadsföra sig själva och boka gig på anslutna klubbar. Dessutom erbjuder vi marknadsföring, exponering och stöd till både komiker och standup-klubbar.

Hur kan jag bli medlem i StandUp Sverige?2024-05-31T00:01:59+02:00

För närvarande erbjuder vi inte formellt medlemskap i StandUp Sverige. Dock välkomnar vi alla standup-entusiaster att utforska vår plattform, stödja våra komiker och delta i våra evenemang.

Vad är syftet med StandUp Sverige?2024-05-31T00:02:18+02:00

Syftet med StandUp Sverige är att samla och stötta både etablerade och nya komiker samt standup-klubbar i Sverige. Vi strävar efter att främja kvalitet, mångfald och inkludering inom standup-kulturen och erbjuda en plattform för komiker att växa och utvecklas.

Vad är StandUp Sverige?2024-05-31T00:02:54+02:00

StandUp Sverige är en plattform som syftar till att främja och stödja den svenska standup-scenen. Vi samarbetar med både komiker och standup-klubbar för att skapa en levande och dynamisk gemenskap för standup-entusiaster över hela landet.

Om du inte hittar svaret så kanske det finns här2024-05-31T00:03:47+02:00
 • Varför anses kvinnor vara en viktig publik?
  • Kvinnor anses vara en viktig publik eftersom de representerar en betydande del av konsumenterna av underhållning och kultur. Deras perspektiv och reaktioner kan påverka framgången för ett evenemang och bidra till en mer inkluderande och mångfacetterad upplevelse för alla närvarande. Dessutom reflekterar en diversifierad publik samhället i stort, vilket berikar kreativa uttryck och dialog.
 • Hur skiljer sig kvinnors skrattsvar från mäns?
  • Kvinnors skrattsvar kan skilja sig från mäns i termer av vad de finner humoristiskt, hur de uttrycker sitt nöje och i vilken omfattning de är villiga att engagera sig med innehållet. Forskning antyder att kvinnor ofta uppskattar humor som är relaterbar och bygger på sociala observationer, medan män kan föredra mer aggressiv eller ironisk humor. Dessa tendenser är dock generaliseringar och individuella reaktioner varierar brett.
 • Kan humor anpassas specifikt till kvinnor?
  • Ja, humor kan anpassas specifikt till kvinnor genom att ta hänsyn till ämnen, narrativ och presentationssätt som resonans särskilt väl med kvinnliga åhörare. Detta innebär inte att utesluta män eller andra åhörare, utan snarare att inkludera ett bredare spektrum av perspektiv och erfarenheter som speglar kvinnors liv och insikter.
 • Hur kan komiker dra nytta av att förstå sin kvinnliga publik?
  • Komiker kan dra stor nytta av att förstå sin kvinnliga publik genom att anpassa sin humor för att engagera denna publik mer effektivt, vilket kan leda till större framgång och popularitet. Att förstå vad kvinnor uppskattar i humor, deras kulturella och sociala sammanhang samt vad som engagerar dem, kan hjälpa komiker att skapa mer relevanta och tilltalande skämt och berättelser.
 • Vilka ämnen uppskattas mest av kvinnor i standup?
  • Ämnen som ofta uppskattas av kvinnor i standup inkluderar men är inte begränsade till, vardagliga observationer, relationer, familjeliv, arbetsliv, samhälleliga normer, och kvinnors erfarenheter och utmaningar. Humor som behandlar dessa ämnen på ett insiktsfullt och relaterbart sätt tenderar att resonera väl.
 • Hur påverkar kvinnors närvaro atmosfären på en standup-klubb?
  • Kvinnors närvaro på en standup-klubb kan bidra till en mer välkomnande och inkluderande atmosfär. När kvinnor känner sig representerade och bekväma, skapas en mer positiv och balanserad energi i rummet. Detta kan uppmuntra en större mångfald av röster och perspektiv på scenen, vilket berikar upplevelsen för alla närvarande.
 • Hur har kvinnliga komiker påverkat stand-up comedy?
  • Kvinnliga komiker har utmanat branschens normer, berikat komedigenren med nya perspektiv och bidragit till en mer inkluderande underhållningsform. Genom att belysa ämnen ur kvinnliga erfarenheter har de breddat humorns spektrum och främjat en större mångfald på scenen.
 • Vilken roll har sociala medier spelat för nya komiker?
  • Sociala medier har revolutionerat sättet på vilket nya komiker når ut till sin publik, erbjuder en plattform för att visa upp deras arbete, bygga en följarskara, och interagera direkt med fans. Det har sänkt barriärerna för att komma in i komedibranschen och möjliggjort för talanger från olika bakgrunder att bli upptäckta.
 • Hur ser framtiden ut för live stand-up i en alltmer digital värld?
  • Även om digitala plattformar erbjuder nya möjligheter, förväntas live stand-up fortsätta vara en kärnkomponent i komedi. Den oersättliga energin och interaktionen mellan komiker och publik i liveuppträdanden är unik och efterfrågas fortfarande starkt av både publik och artister.
 • Vilka var några av de första kvinnliga stand-up komikerna i Sverige?
  • Information om de första kvinnliga stand-up komikerna i Sverige kan variera, men pionjärer inom svensk humor och underhållning inkluderar ofta namn som Mia Skäringer, Babben Larsson och Magdalena In de Betou, som alla har bidragit till att forma scenen.
 • Hur har innehållet i kvinnlig stand-up komedi förändrats över tid?
  • Innehållet har utvecklats från att ofta fokusera på traditionella ämnen till att omfatta en bredare array av erfarenheter och perspektiv, inklusive politiska och sociala frågor. Kvinnliga komiker använder idag sin plattform för att utmana samhällsnormer och tabun, vilket speglar en större kulturell och social medvetenhet.
 • Vilka utmaningar står kvinnliga komiker inför idag?
  • Kvinnliga komiker möter ofta stereotyper, könsdiskriminering, och ett ojämnt spelplan i underhållningsindustrin. De kan också utsättas för negativ kritik och trakasserier online. Trots detta fortsätter de att bryta ny mark och forma komedilandskapet.
 • Hur kan publiken stödja kvinnliga komiker och feministisk stand-up komedi?
  • Publiken kan stödja genom att närvara vid liveframträdanden, följa och sprida ordet om sina favoritkomiker på sociala medier, och aktivt söka ut och konsumera innehåll skapat av kvinnor. Ekonomiskt stöd genom biljettköp och merchandising är också viktigt.
 • Hur kan jag hitta fler kvinnliga stand-up komiker att följa?
  • Utforska sociala medieplattformar, komediwebbplatser, och streamingtjänster för att upptäcka nya talanger. Följ också komediklubbar och festivaler som fokuserar på att främja kvinnliga komiker.
 • På vilka sätt speglar stand-up komedi samhället?
  • Stand-up komedi fungerar ofta som en spegel av samhället, som reflekterar och kommenterar på dess normer, värderingar, och aktuella händelser. Komiker använder humor som ett verktyg för att utforska och ifrågasätta kulturella och sociala dynamiker.
 • Vad gör en stand-up rutin relaterbar?
  • En relaterbar stand-up rutin talar till gemensamma mänskliga erfarenheter, känslor, eller samhällsobservationer som publik kan identifiera sig med. Äkthet, självinsikt, och förmågan att beröra universella teman är nyckelfaktorer.
 • Hur har kvinnors roll i stand-up komedi förändrats över tid?
  • Kvinnors roll i stand-up har utvecklats från att vara i bakgrunden till att bli huvudattraktioner och inflytelserika röster inom komedigenren. Kvinnliga komiker har brutit igenom barriärer, utmanat stereotyper och bidragit till att skapa en mer inkluderande och mångsidig komediscen.
 • Hur började jag som stand-up komiker?
  • Att börja som stand-up komiker innebär ofta att skriva eget material, öva upp din scenpresens, och sedan modigt ställa dig på scenen vid öppna mic-kvällar eller amatörtävlingar. Nätverkande med andra komiker och att kontinuerligt finslipa ditt hantverk är också avgörande steg.
 • Vilka utmaningar möter kvinnliga komiker mest?
  • Kvinnliga komiker möter ofta utmaningar såsom könsdiskriminering, stereotyper, mindre representation och ibland även trakasserier. De kan också möta utmaningen att bli tagen på allvar i en bransch som historiskt dominerats av män.
 • Hur kan jag använda humor för att hantera svåra tider?
  • Humor kan vara ett kraftfullt verktyg för att hantera svåra tider genom att erbjuda ett sätt att distansera sig från problem, se saker ur ett nytt perspektiv, och frigöra endorfiner som förbättrar humöret.
 • Vilka tips har framstående kvinnliga komiker för nybörjare?
  • Många framstående kvinnliga komiker betonar vikten av att vara äkta, tålmodig, och ihärdig. De föreslår också att man ska hitta sin unika röst, inte vara rädd för att misslyckas och lära av varje uppträdande.
 • Vad gör jag om jag känner mig obekväm med ett skämt?
  • Om du känner dig obekväm med ett skämt, överväg att utvärdera varför det gör dig obekväm och om det finns ett sätt att förmedla din känsla konstruktivt. Kom ihåg att humor kan vara subjektiv, och komiker utforskar ofta gränsen för vad som är socialt acceptabelt.
 • Kan jag gå till en komediklubb ensam?
  • Absolut! Att gå till en komediklubb ensam kan vara en fantastisk upplevelse där du kan fokusera helt på uppträdandet och kanske till och med träffa likasinnade som delar din kärlek för komedi.
 • Hur kan jag visa min uppskattning till komikerna?
  • Du kan visa din uppskattning genom att applådera, skratta, följa dem på sociala medier, köpa deras merch, eller helt enkelt närma dig dem efter showen för att berätta vad du tyckte.
 • Hur började du din karriär inom stand-up komedi?
  • Varje komikers resa är unik, men många börjar med att uppträda på lokala öppna mic-kvällar, skapa material och långsamt bygga upp ett rykte genom att uppträda på olika platser och evenemang.
 • Vilka råd skulle du ge till aspirerande kvinnliga komiker?
  • Tro på din egen röst och material, var ihärdig även när det är tufft, och omge dig med ett stödjande community. Att vara modig nog att dela din unika synvinkel kan göra all skillnad.
 • Hur hanterar du negativ feedback och heckling?
  • Att hantera negativ feedback och heckling kräver tålamod och självförtroende. Det är viktigt att inte ta det personligt och se det som en möjlighet till förbättring. Vissa komiker använder humor för att vända situationen, medan andra ignorerar hecklingen eller adresserar den direkt men respektfullt.
 • Vad inspirerar dig att fortsätta även när det är tufft?
  • Inspiration kan komma från många håll, som passionen för att berätta historier, viljan att göra människor glada, eller personlig tillfredsställelse av att övervinna utmaningar. Andra komikers framgångshistorier och stödet från familj, vänner och fans spelar också en stor roll.
 • Hur börjar jag använda komedi för att hantera stress?
  • Att använda komedi för att hantera stress börjar med att uppskatta det komiska i vardagliga situationer. Skriv ner roliga observationer eller händelser och dela dem med vänner eller på sociala medier. Lyssna på stand-up eller titta på komediserier som får dig att skratta.
 • Kan stand-up comedy verkligen fungera som en form av terapi?
  • Ja, för många kan stand-up comedy fungera som en form av terapi genom att erbjuda en utlopp för att uttrycka känslor och erfarenheter på ett sätt som kan vara kathartiskt och samtidigt ge perspektiv och glädje.
 • Hur hittar jag komedi som talar till mina erfarenheter?
  • Utforska olika komiker och genrer inom stand-up. Sociala medier, komedipoddar och streamingtjänster är utmärkta resurser för att hitta komiker vars material du kan känna igen dig i eller som tar upp ämnen du är intresserad av.
 • Hur väljer kvinnliga komiker vilka tabubelagda ämnen de ska ta upp?
  • Många kvinnliga komiker väljer ämnen baserade på personliga erfarenheter, samhällsfrågor de är passionerade om, eller saker de vill ifrågasätta eller belysa. Beslutet påverkas ofta av komikerns syfte, målgrupp och den påverkan de hoppas ha.
 • Hur har reaktionen på tabubrytande kvinnliga komiker förändrats över tid?
  • Reaktionen har gradvis blivit mer positiv, med en ökande uppskattning för komiker som utmanar sociala normer och tabun. Detta har lett till en bredare acceptans av olika typer av humor och en större representation av kvinnliga röster i komedin.
 • Vilken roll spelar sociala medier för kvinnliga komiker som tar upp tabuämnen?
  • Sociala medier ger kvinnliga komiker en plattform att direkt nå ut till sin publik, sprida sitt material och bygga en gemenskap kring ämnen de är passionerade om. Det erbjuder också möjligheten att engagera sig i samhällsdebatter och stödja varandra.
 • Vilka var några av de första kvinnliga komikerna som gjorde avtryck i film och TV?
  • Kvinnliga komikerpionjärer inkluderar Lucille Ball, Phyllis Diller, och Joan Rivers. Deras banbrytande arbete på film och TV bröt ny mark och visade att kvinnor kunde vara roliga, inflytelserika och framgångsrika i underhållningsindustrin.
 • Hur har kvinnliga standupkomiker påverkat synen på kvinnlig humor i samhället?
  • Kvinnliga standupkomiker har spelat en avgörande roll i att bredda synen på vad som anses roligt, utmana könsbaserade humorstereotyper, och visa att kvinnors humor är lika dynamisk, mångsidig och kraftfull som mäns.
 • Vilka utmaningar står kvinnliga komiker inför idag i underhållningsindustrin?
  • Utmaningar inkluderar fortfarande könsdiskriminering, brist på representation och ojämlik tillgång till möjligheter. Kvinnliga komiker kämpar också ofta med att bryta igenom i en bransch som kan vara motvillig att acceptera avvikande röster.
 • Hur har kvinnliga komiker påverkat stand-up comedy?
  • De har vitaliserat genren med nya perspektiv, berikat komediscenen med mångfald och bidragit till en mer inkluderande underhållningsform som välkomnar och firar olika röster och erfarenheter.
 • Vilken roll har sociala medier spelat för nya komiker?
  • Sociala medier har demokratiserat komediscenen genom att ge nya komiker möjligheter att nå en global publik, bygga en följarskara och experimentera med olika komediformer utan traditionella barriärer.
 • Hur ser framtiden ut för live stand-up i en alltmer digital värld?
  • Trots den digitala världens tillväxt förblir live stand-up en oersättlig del av komedikulturen. Den direkta interaktionen och energin som delas mellan komiker och publik i en liveupplevelse kan inte fullständigt ersättas digitalt. Framtiden ser ut att innefatta en blandning av traditionella och nya plattformar för att nå och engagera publik.
Vanliga frågor om Oslipat2024-06-26T16:45:41+02:00

Vanliga frågor (FAQ) om Oslipat

Är alla shower på svenska? På Oslipat har vi shower både på svenska och engelska. Vi välkomnar alla språkälskare till våra roliga kvällar!

Var äger Oslipat sina shower? Vi håller till på flera platser runt om i Sverige! Kolla vår hemsida för att se var nästa show äger rum.

Finns det studentrabatt? Absolut! Vi älskar studenter och erbjuder rabatterade biljetter för alla med studentlegitimation. Ta med dig dina kompisar och kom och skratta med oss!

Kan man köpa mat och dryck på Oslipat? Självklart! Vi erbjuder ett urval av läckra rätter och förfriskningar för att försäkra att din kväll blir fulländad. Se till att komma tidigt för att äta och njuta av atmosfären!

Hur kan jag boka biljetter till Oslipat? Det är superenkelt! Besök vår hemsida www.oslipat.com och boka dina biljetter direkt online. Du kan också skriva till vår biljettbokning på oslipat@gmail.com.

Kan man köpa presentkort till Oslipat? Ja visst! Våra presentkort är den perfekta gåvan till den som älskar humor och underhållning. Kontakta oss så ordnar vi ett presentkort åt dig!

Finns det några specifika regler för evenemangen? Vi tillåter fotografering under showerna, men snälla respektera våra komikers önskemål och undvik att filma. Vi tillåter inte heller medhavd mat eller dryck, men vi har allt du behöver på plats!

Hur ser tidsschemat ut för era shower? Våra dörrar öppnar vanligtvis en timme före showen börjar. Kom i tid för att njuta av middag och drinkar innan showen drar igång. Showen brukar vara klar på ungefär två timmar, men kvällen fortsätter i baren!

Hur kan jag hålla mig uppdaterad om kommande shower och event hos Oslipat? Följ oss på sociala medier och signa upp dig för vårt nyhetsbrev! Där får du de senaste uppdateringarna om kommande shower, specialerbjudanden och mycket mer.

Vad gör jag om jag har frågor eller behöver hjälp med något? Tveka inte att kontakta vårt team på oslipat@gmail.com. Vi finns här för att hjälpa dig med allt du behöver för att din upplevelse hos oss ska bli toppen!

oslipat@gmail.com

Vanliga frågor om The Laugh House2024-06-26T16:45:12+02:00

Vanliga frågor (FAQ) om The Laugh House

Är alla shower på engelska? Vi på The Laugh House har både svenska och engelska shower. Svenska shower äger rum på övervåningen medan de engelska showerna hålls i källaren.

Var ligger The Laugh House? Alla våra shower äger rum på Bacchi’s Pub & Restaurant i Stockholm’s härliga Gamla Stan. Svenska shower hålls på övervåningen och de engelska showerna i källaren.

Finns det studentrabatt? Ja, vi erbjuder studentrabatt på våra shower. Visa upp ditt studentkort vid entrén för att ta del av erbjudandet.

Kan jag äta middag i samband med showen? Absolut! Du kan köpa Dinner+Show-biljetter på vår biljettsida för en kväll fylld med både skratt och läcker mat.

Måste jag använda PayPal för att köpa biljetter i förväg? Nej, PayPal är inte obligatoriskt för att köpa biljetter på vår Eventbrite-sida. Du kan använda ditt kredit- eller bankkort och välja alternativ betalningsmetod efter PayPal-sidan.

Vilka är era villkor och regler? Vi säljer biljetter och relaterade produkter via Bashdaddy Entertainment AB. För att läsa våra fullständiga köpvillkor och villkor, inklusive information om ångerrätt, kontakta oss på thelaughhousestockholm@gmail.com. Notera att alla priser är exklusive moms.

Kan jag köpa presentkort till The Laugh House? Självklart! Våra presentkort är den perfekta gåvan för den som älskar skratt och upplevelser. Presentkorten gäller för både våra svenska och engelska shower samt speciella evenemang som A Very RAW Christmas.

Har ni några specifika regler för evenemangen? Vi tillåter fotografering under våra shower, men för att respektera våra komiker tillåter vi inte videofilmning. Vänligen undvik att ta med föremål som kan vara skadliga för vår personal eller lokalen, inklusive vapen och pyroteknik.

Hur ser tidsschemat ut för era evenemang? I Stockholm öppnar dörrarna kl. 18:00 för middagsgäster. Vår bar är redo och DJ

startar upp kl. 19:30. Showen börjar prick kl. 20:00 och vi avslutar runt kl. 23:00 för att fortsätta kvällen i baren.

Var kan jag hitta mer information om era shower? Besök vår flik “FAKTA” för detaljerad information om våra evenemang i Stockholm. För Göteborg och andra städer på vår sommarturné, klicka där också!

Vanliga frågor om RAW Comedy Club2024-06-26T16:47:03+02:00

Vanliga frågor (FAQ) om RAW Comedy Club

Är RAW Comedy Club öppet som vanligt under sommaren? Vi tar ett litet sommaruppehåll från den 25 maj, men oroa dig inte! Vi har istället något vi kallar RAW sommar, med två härliga sommarklubbar i Stockholm och en sommarturné till fem fantastiska platser runt om i landet. Så även om vi tar en paus från våra vanliga shower, så har vi massor av skratt att erbjuda under sommaren!

Var kan jag köpa biljetter till RAW Comedy Club? Du kan köpa biljetter på plats i kassan om det finns tillgängligt, men eftersom våra shower ofta säljer slut rekommenderar vi starkt att du köper biljetter i förväg online.

Hur fungerar det med presentkort på RAW? Vi erbjuder digitala presentkort som gäller för alla våra evenemang, inklusive RAW sommar, så att du kan ge bort en oförglömlig och mycket rolig upplevelse!

Finns det rabatter för studenter? Håll koll på våra sociala medier och anmäl dig till nyhetsbrevet för att inte missa våra senaste kampanjer och studentrabatter.

Hur ser tidsschemat ut för evenemangen på RAW? I Stockholm börjar vi med ankomst för middagsgäster kl 18:00, och showtime är kl 21:00. I Göteborg är det ankomst för middagsgäster kl 17:30 och showtime kl 21:00. Efter showen fortsätter kvällen i baren fram till kl 23:00!

Vart vänder jag mig om jag har frågor om mina biljetter? För frågor om biljetter, kontakta Tickster som är vårt biljettombud. Deras kundtjänst hjälper dig gärna!

Får jag ta med mig egen mat eller dryck till showen? Tyvärr, mat och dryck från utanför är inte tillåtet på våra shower av säkerhetsskäl och för att vi vill säkerställa en bra upplevelse för alla besökare.

Finns det rullstolsplatser tillgängliga? Absolut! Boka rullstolsplatser genom att kontakta Ticksters support.

Vad är åldersgränsen för era evenemang? Våra evenemang har en åldersgräns på 18 år, men ungdomar från 15 år är välkomna i målsmans sällskap.

Vad händer om evenemanget blir inställt? Om ett evenemang blir inställt får du som biljettköpare detaljerad information om återbetalning eller eventuell ombokning av biljetter.

Vi ser fram emot att välkomna dig till RAW Comedy Club för en kväll full av skratt och underhållning!

Vanliga frågor om Norra Brunn Comedy Club2024-06-26T16:46:34+02:00

Vanliga frågor (FAQ) om Norra Brunn Comedy Club

När har ni öppet? Vi har öppet i restaurangen från tisdag till lördag, kl 17.30 till 23.00. Kontoret är bemannat tisdag till fredag, kl 10.00 till 16.00.

När börjar showen? Showtime är kl 20.00 sharp!

Vad kostar det att komma in? Vid bordsbokning är det 250 kr per person. För drop-in är priset 295 kr per person.

Hur ser en typisk kväll ut på Norra Brunn? Vi öppnar dörrarna kl 17.30 för de första matgästerna. Restaurangen är även öppen för dem som bara vill njuta av en drink i baren före showen. Under själva föreställningen har vi ingen bordsservering för att inte störa, så middagen serveras före showen. Baren håller öppet hela kvällen och du kan beställa under pausen.

Behåller man sitt bord under hela kvällen? Absolut! Vi har endast en sittning per kväll, så alla matgäster behåller sina bord under hela kvällen.

När avslutas showen? Showen brukar vara slut någon gång mellan 21.30 och 22.00.

Måste man förbeställa mat? För sällskap på 10 personer eller fler krävs förbeställning senast en vecka innan besöket. Mindre sällskap kan beställa från vår à la carte-meny eller välja showmeny på plats.

Hur bokar man bord för stora sällskap? Ring eller maila oss för att boka bord. För sällskap på 10 personer eller fler krävs förbeställning av maten.

Kan man avbeställa mat om någon i sällskapet lämnar återbud? Ja, det går bra att avboka fram till kl 13.00 samma dag som besöket. Efter det debiteras förbokad mat och entré.

Kan ni ordna mat för vegetarianer/allergiker? Absolut! Meddela oss eventuella allergier eller kostpreferenser vid beställning så ser vi till att anpassa maten.

Hur fungerar värdebevis från Liveit eller upplevelse.com? Se till att ditt värdebevis är aktiverat för Norra Brunn. Skriv ut och lämna in det när du besöker oss.

Säljer ni presentkort? Ja, vi säljer presentkort med valfri summa under våra öppettider.

Vad innebär ert säsongskort? Säsongskortet kostar 400 kr och ger fri entré till alla föreställningar under både vårsäsongen och höstsäsongen. Köp det i entrén under besök eller kontorstid.

Måste man betala entré om man äter? Ja, det gäller även för matgäster om man inte har säsongskort.

STANDUP VARJE. KVÄLL.

Glöm inte att följa och prenumerera på våra kanaler!