Möt stjärnorna

Här presenteras några av Sveriges mest begåvade och mångsidiga standup-artister. Här får du möjlighet att lära känna de ansikten och röster som färgar vår standup-scen med skratt och underhållning.

Varje komiker i vår gemenskap är unik och bjuder på sin egen unika mix av humor, skarpa observationer och livserfarenheter. Från etablerade veteraner till lovande nykomlingar, representerar de alla den rika mångfalden och kreativiteten som präglar den svenska standup-scenen.

Bläddra igenom vårt galleri av komiker nedan för att lära dig mer om deras bakgrund, stil och senaste framträdanden. Vi är övertygade om att du kommer att hitta några nya favoriter att skratta åt och inspireras av.

Oavsett om du är ute efter en kväll fylld med skratt på en av våra anslutna standup-klubbar eller bara vill utforska och upptäcka nya talanger, så är “Våra komiker” din guide till den spännande och levande världen av svensk standup. Välkommen att upptäcka och njuta av all den fantastiska humor som våra komiker har att erbjuda!

 • Fredrik Andersson

  Fredrik Andersson är en namnkunnig personlighet i den svenska humorvärlden. Känd för sin kvicka humor och förmåga att fånga publiken med varje ord, har Fredrik etablerat sig som en av de främsta standup-komikerna i Sverige. Hans karriär sträcker sig över många år, och under den tiden har han inte bara lyckats roa svenska folket utan också bidragit till att forma komediscenen i landet.

 • Ann Westin

  Ann Westin, en etablerad komiker från Göteborg, har sedan sitt genombrott på Norra brunn 1996 blivit en stående figur i den svenska humorvärlden. Med ett riktigt kall till att roa och en skarp blick för det absurda i vardagen, har Ann charmat publiken med sin unika komiska stil .

 • Petrina Solange

  Petrina Solange har etablerat sig som en av Sveriges mest framstående och prisbelönta komiker. Hon har en unik förmåga att kombinera sin skånska bakgrund med skarp satir och intelligenta iakttagelser om samhället. Genom sitt arbete i radio, TV och liveframträdanden har hon visat att hon inte bara är en underhållare, utan också en viktig röst i samhällsdebatten ​ (Wikipedia, den fria encyklopedin)​.

 • Christoffer Nyqvist

  Christoffer Nyqvist, en av de mest lovande nya komikerna i Sverige, erbjuder en unik mix av underfundig humor och intelligenta observationer. Med sin debut på den svenska standupscenen har han snabbt blivit en favorit bland humorälskare.

 • Björn Gustafsson

  Björn Gustafsson, född den 19 februari 1986 i Romelanda, har länge varit en centralgestalt inom svensk komedi och skådespeleri. Känd för sin skarpa humor och mångsidiga skådespelartalang, har Björn gjort sig ett namn inte bara i Sverige utan också internationellt. Från hans tidiga början på stand-up scenen till framträdanden i välkända TV-program och filmer, har Björns karriär varit en resa fylld av skratt, nyskapande och framgång.

 • Jonathan Unge

 • Josefin Sonck

  Josefin Sonck representerar en ny generation komiker som inte nöjer sig med att bara underhålla; de vill också utmana och inspirera. Med sitt unika perspektiv och sin förmåga att skapa humor som både berör och provocerar, har Josefin Sonck cementerat sin plats som en av de mest lovande rösterna på den svenska humorhimlen. Hennes resa från nykomling till en etablerad scenkonstnär är en inspiration för alla som värdesätter humor som både underhåller och tänker nytt.

 • Hampus Hedström

  Hampus Hedström har seglat upp som en av Sveriges mest folkkära komiker, en resa som började på Youtube och ledde honom ända till de mest ansedda standup-scenerna. Med sin seger i "Let's Dance" och en humor som inte lämnar någon oberörd, har Hedström etablerat sig som en stark närvaro i den svenska humorvärlden

 • Lennie Norman

  Lennie Norman, född den 4 december 1948 i Stockholm, är en sann veteran inom svensk underhållning. Med en karriär som började i musikvärlden har Norman övergått till att bli en av Sveriges första och mest älskade standup-komiker. Han har blivit känd för sin unika förmåga att skapa humor som både är skarpsynt och underhållande, vilket har gjort honom till en ikon inom svensk humor ​

 • Johanna Nordström

  Johanna Nordström, född 1995 i Västerås, är en kraft att räkna med inom svensk komedi. Känd för sin skarpa humor och förmåga att beröra både lättsamma och allvarliga ämnen, har Johanna blivit en favorit bland svenska humorälskare. Med en imponerande närvaro på både sociala medier och TV, samt hennes senaste framgångar på Netflix, fortsätter Johanna att inspirera och underhålla en växande publik ​ (Wikipedia)​.

Glöm inte att följa och prenumerera på våra kanaler!