Förväntningar och rädslor inför att följa min dröm

Att följa sin dröm är inte alltid en dans på rosor, och för mig som drömde om att bli en stand-up komiker var det inget undantag. Jag hade förväntningar och drömmar, men jag hade också en hel del rädslor och tvivel som höll mig tillbaka. Men som de säger, inget bra kommer lätt, och det var definitivt sant för min resa till att följa min passion för komedi.

Min första reaktion när jag bestämde mig för att följa min dröm och bli en stand-up komiker var en blandning av spänning och nervositet. Jag hade drömt om att stå på scenen och få folk att skratta i åratal, men när det faktiskt kom till att ta det första steget, var det lätt att känna sig överväldigad av tvivel och rädsla. Skulle jag verkligen kunna göra det? Skulle jag vara tillräckligt rolig? Skulle jag kunna hantera att stå inför en publik?

Men trots mina tvivel bestämde jag mig ändå för att ge det ett försök. Jag visste att jag aldrig skulle förlåta mig själv om jag inte åtminstone försökte. Så jag kastade mig ut i det, med en blandning av förväntningar och rädslor som jag bar med mig på vägen.

Och även om resan har varit långt ifrån lätt och jag har stött på många hinder och motgångar längs vägen, har jag aldrig ångrat mitt beslut att följa min dröm. För varje misslyckande har jag lärt mig något nytt, och för varje tvivel har jag hittat nya källor till styrka och mod. Och även om jag fortfarande har en lång väg att gå, så är jag fast besluten att fortsätta att följa min passion för komedi och att låta mitt hjärta leda mig dit det än må vara.

Så där har du det, mina förväntningar och rädslor inför att följa min dröm. Det har varit en resa fylld av spänning, äventyr och en hel del självreflektion, och jag skulle inte byta ut det mot någonting i världen. För även om det har varit svårt och ibland skrämmande, så har det också varit otroligt givande och berikande på så många sätt. Och det är det som är det fantastiska med att följa sin dröm – att även när det är svårt och osäkert, så är det värt det för de ögonblick av glädje och uppfyllelse som det ger.

Glöm inte att följa och prenumerera på våra kanaler!