En helkväll med många skratt för alla tillfällen

BIG BEN STAND UP är både den perfekta förfesten och den perfekta första dejten, eller bara en kväll med skratt för att ladda batterierna. Showen håller på i ungefär två timmar med en paus i mitten på 15 minuter. Efter showen kan kvällen fortsätta med fest i restaurangdelen med ett stort utbud av fantastiska cocktails och fräscha drinkar.

På helgerna toppar de kvällarna, med nattklubb och olika DJ:s till långt in på småtimmarna. Letar du efter stand up i Stockholm så ta dig till Folkungagatan 97 på söder, de erbjuder en kväll fylld med skratt.

Big Ben stand Up har länge varit en av Sveriges mest inflytelserika standupklubbar.

På Södermalm i Stockholm bjuder Big Ben på allt från komiker som gör sin debut till folkkära svenska komiker som är kända i hela Sverige.

Johan Glans, Magnus Betnér, Tomas Bonderud,  Henrik Schyffert, Petra Mede, Björn Gustafsson, Sandra Ilar, Kodjo Akolor, Nour El Rafai och Al Pitcher är bara några av de komikerna som ofta stått på denna anrika scen. När stjärnorna inte är ute och turnérar , spelar in för film eller TV, då är det denna klubb de håller till på.

Big Ben Standup

Den legendariska standup klubben BIG BEN STAND UP har under 19 år kört varje vecka utan uppehåll. Klubben är en av Stockholms äldsta standupklubbar och är känd för att ha de bästa komikerna i Sverige på scenen. Vill du se stand up i Stockholm så är du välkommen till Big Ben Stand Up där de visar stand up nästan alla dagar i veckan.

Hemsida

www.BigBenStandup.com

Plats

Folkungagatan 97, 116 30 Stockholm

Sociala medier

Glöm inte att följa och prenumerera på våra kanaler!