Välkommen till Dockan Comedy – Malmös Heta Stand-Up Scen!

Möt Malmös roligaste nöjesdestination, Dockan Comedy! Vi är din portal till en värld av skratt, humor och oförglömliga stunder. Vår stand-up klubb är hem för några av de mest begåvade och uppfriskande komikerna som Sverige har att erbjuda.

En Skrattfest Varje Onsdag Kväll!

Varje onsdag klockan 20.00 under vår, sommar och höst är Dockan Comedy staden där skrattet regerar! Vi är stolta över att vara en av Malmös mest levande och pulserande stand-up scener. Med våra fantastiska klubbvärdar Eric Andersson, Thomas Andersson och Malin Nanhed (som ersatte Mats Andersson, en av våra grundare) är varje kväll fylld med spänning, överraskningar och, självklart, massor av skratt.

Gratis Inträde – En Oslagbar Upplevelse!

Vi tror på tillgänglighet och glädje för alla, och därför är vårt inträde helt gratis! Ja, du läste rätt, du kan njuta av en kväll full av underhållning utan att behöva öppna plånboken. Allt vi ber om är att du kommer med ett öppet sinne och ett leende på läpparna!

Platsen Att Vara På – Välkommen Till En Nypa Salt!

Vår nya hemvist är restaurangen En Nypa Salt, belägen vid Dockplats 14 i Västra Hamnen i Malmö. Med en mysig atmosfär och en fantastisk utsikt över vattnet är detta den perfekta platsen för en kväll fylld med skratt och goda tider.

Kontakta Oss!

Har du frågor eller vill veta mer om våra evenemang? Tveka inte att kontakta vår klubbvärd Eric på andersson_eric@hotmail.com. Han är alltid redo att svara på dina frågor och se till att din upplevelse på Dockan Comedy blir minnesvärd.

Så kom och gå med oss på Dockan Comedy, där varje skratt räknas och varje kväll är en fest att minnas! Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj av skrattälskare och stand-up entusiaster. Välkommen till en värld där glädje och humor är kung!

Dockan Comedy

Dockan Comedy har sen starten 2008 anordnat över 200 mycket uppskattade stå-upp kvällar. Publiken får se främst skånska rookies (nya duktiga talanger) och dessutom blir det gästspel av etablerade komiker. Inga namn annonseras i förväg och givetvis är det fri entré. Klubbvärd och konferencier är Eric Andersson och Mats Bergström. Varmt välkomna

Hemsida

Plats

Sociala medier

Glöm inte att följa och prenumerera på våra kanaler!