En Upplevelse Utöver Det Vanliga

På Raw Comedy är skrattet hjärtat och själen i allt vi gör. Klubben är mer än bara en plats att se en show – det är en destination för en riktig helkväll av underhållning. Med en unik mix av Sveriges bästa komiker och morgondagens stjärnor kan du vara säker på att varje kväll hos oss kommer att vara fylld med skratt och glädje.

Platsen För Alla Festligheter

Deras scen är belägen på Hilton Stockholm Slussen, är en av stadens mest eftertraktade platser för stand-up comedy. Med enkel tillgång till kommunala transporter och en fantastisk utsikt över Gamla Stan är det här platsen där magi sker varje kväll. Passa på att ta en drink i deras RAW bar innan showen börjar och njut av atmosfären med Sveriges bästa DJ:s.

Showtime – Varje Fredag och Lördag Kl. 21.00!

Fredagar och lördagar kl 21.00 öppnar de sina dörrar för en kväll full av skratt och underhållning. Showen är uppdelad i två akter med en paus där man kan beställa dryck från RAW bar. Showen är ca två timmar inklusive paus och avslutas klockan 23.00. Se till att boka dina biljetter i förväg på Tickster för att säkra din plats!

Hitta Hit – Enkelt Och Miljövänligt!

De har gjort det så enkelt som möjligt att komma till dem. Oavsett om du väljer att promenera, åka kollektivt eller ta bilen, finns det flera alternativ för att nå Hilton Stockholm Slussen. De uppmuntrar alltid sina gäster att välja miljövänliga alternativ för att minimera påverkan på planeten.

Så varför vänta? Kom upplev Raw Comedy, där varje skratt räknas och varje kväll är en fest att minnas! De välkomna dig till en värld av skratt och glädje. Boka dina biljetter idag och gör dig redo för en upplevelse du sent kommer att glömma!

Plats: Hilton Stockholm Slussen
Hemsida: www.rawcomedy.se
Unikt: På Raw Comedy får du inte bara en stand-up show, utan en helkväll av underhållning med de bästa komikerna och en fantastisk atmosfär på Hilton Stockholm Slussen.

Raw Comedy

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 2005 har vi stolt producerat några av de mest minnesvärda showerna i hela Sverige.

Hemsida

https://rawcomedyclub.se/

Plats

Guldgränd 8, 104 65 Stockholm, Sverige

Sociala medier

Glöm inte att följa och prenumerera på våra kanaler!