Karin Adelsköld – Sveriges Mästare i Humor och Digital Innovation

Karin Adelsköld – Sveriges Mästare i Humor och Digital Innovation

Karin har gjort sig känd för sin förmåga att blanda skämt med allvarliga teman som stresshantering och mental hälsa. Genom sin långa erfarenhet som teknikjournalist och sin förmåga att belysa viktiga samhällsfrågor genom humor, har hon blivit en eftertraktad föreläsare och rådgivare. Hon var även utnämnd som en av Sveriges hetaste digitala entreprenörer av Dagens Industri 2010 och har placerats högst upp på Internetworlds lista över 62 kreativa personer att hålla koll på​​.

Humor Som Redskap för Välbefinnande

Karin är inte bara en begåvad komiker och föreläsare, utan hon har också använt sin plattform för att belysa viktigheten av mental hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Genom sina föreläsningar om “Stressa Smart” och “Från återhämtning till arbetsglädje” delar hon med sig av sin egen resa och ger verktyg för att hantera stress och hitta glädje i arbetslivet. Hennes arbete omfattar både praktiska tips och forskningsbaserad kunskap om hur man kan integrera humor och glädje i vardagen för att skapa en mer hållbar arbetsmiljö​​.

Digital Innovation och Kommunikation

Förutom hennes arbete på scenen och som föreläsare, har Karin också utmärkt sig som en digital pionjär. Hon har använt sin kunskap inom teknik och kommunikation för att utbilda och inspirera andra om hur man navigerar i den digitala världen, vilket gör henne till en respekterad röst inom både teknik och humorindustrin​​.

Karin Adelskölds förmåga att beröra människor genom skratt samtidigt som hon adresserar viktiga samhällsfrågor gör henne till en av de mest dynamiska och inflytelserika personerna på den svenska underhållningsscenen idag. Hennes arbete sträcker sig långt bortom scenen och bidrar till positiva förändringar i både arbetsliv och samhälle.

Karin Adelsköld

Karin Adelsköld, med en imponerande karriär som ståuppkomiker sedan 2008, är en sann multifacett av svensk underhållning och digital innovation. Hon kombinerar sin passion för teknik och humor för att skapa en unik blandning av underhållning och insikt, vilket har resulterat i att hon utsågs till Årets kvinnliga komiker 2011 vid Svenska Standupgalan .

Komikernivå

Headline

Hemsida

Glöm inte att följa och prenumerera på våra kanaler!